Kalėdiniai morengai

Apie 40 morengų

Įvertinimas (12 vnt)

Įvertinkite receptą

Sudedamosios dalys

5 kiaušinių baltymai
200 g „Dansukker“ cukraus
1 ml acto
240 g „Dansukker“ cukraus miltelių
30 g grūstos pipirmėtės arba baltų mėtinių saldainių 

Gaminimo eiga

Dubenyje elektriniu plaktuvu iki standžios masės išplakite kiaušinių baltymus, cukrų ir actą. Į gautą masę įplakite cukraus miltelius ir grūstą pipirmėtę arba saldainius. Išklokite kepimo formą kepimo popieriumi. Suformuokite morenginius pyragaičius šaukšto arba konditerinio maišelio su lygiu arba dantytu antgaliu pagalba. Kepkite orkaitės viduryje 90 °C apie 1- 1 ½ valandos, priklausomai nuo morengų dydžio, kol jie taps sausi. 

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Šokoladinis pyragas su itališku morengu

Kepiniai

Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Semifredas su aviečių tyre ir pistacijomis

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Šventės

Šventės

Čia rasite naminių klasikinių įvairioms metų šventėms tinkamų patiekalų receptų. 

Produktų asortimentas

Produktų asortimentas

Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba

Tvarus auginimas ir gamyba

Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.