Sudedamosios dalys
240 g kvietinių miltų
60 g „Dansukker“ cukraus miltelių
200 g atšildyto sviesto arba margarino
1 kiaušinio trynys
Morenginis mišinys
2 kiaušinių baltymai
65 g „Dansukker“ cukraus „Farinas“
10 g imbierinių meduolių prieskonių
Gaminimo eiga
Dubenyje sumaišykite miltus su cukraus milteliais. Sudėkite gabalėliais supjaustytus riebalus ir šakute išmaišykite iki duonos trupinių dydžio. Į tešlą įmaišykite kiaušinio trynį. Tešlą dėkite į šaldytuvą ir palikite mažiausiai 1/2 valandos. Išplakite kiaušinio baltymus iki standžių putų. Atsargiai įmaišykite cukrų ir prieskonius.
Iškočiokite tešlą, suformuodami maždaug 50 x 30 cm dydžio stačiakampį. Ant tešlos užtepkite morenginį mišinį. Suvyniokite tešlą, dėkite ją į šaldymo kamerą ir palikite maždaug 1/2 valandos, kad ritinėlis visiškai atšaltų. Įkaitinkite orkaitę iki 160 °C. Supjaustykite tešlos ritinėlį 1/2 cm storio griežinėliais ir sudėkite juos ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi. Kepkite centrinėje orkaitės dalyje maždaug 20 minučių.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.