Sudedamosios dalys
2–3 šaukštai kavos
100 g kambario temperatūros sviesto
140 g „Dansukker“ rudojo drėgnojo cukraus „Farinas“
4 šaukštai kakavos miltelių
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
120 g avižų
1 šaukštelis malto cinamono
1/4 šaukštelio malto kardamono
Papuošti
pabarstukais
Gaminimo eiga
Išvirkite kavą ir palikite atvėsti. Likusias sudedamąsias dalis sumaišykite dubenyje. Supilkite kavą ir gerai išmaišykite. Iš mišinio suformuokite rutuliukus. Apvoliokite pasirinktais pabarstukais.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.