Sudedamosios dalys
100 g džiovintų abrikosų
100 g džiovintų datulių
125 g džiovintų slyvų
1/2 valgomojo šaukšto „Dansukker“ vanilinio cukraus su tikra vanile
1/2 cinamono lazdelės
3 gvazdikėliai
3 juodųjų pipirų grūdeliai
1 žiupsnelis kardamono grūdelių
700 ml degtinės
2 dl „Dansukker“ rudojo stambiakristalio cukraus „Candy“
Gaminimo eiga
1. Sudėkite vaisius į stiklinį indą ir supilkite pusę kiekio degtinės. Uždarykite indą ir 2-3 dienas laikykite kambario temperatūroje.
2. Vaisius nukoškite. Supilkite likusią degtinę ir cukrų bei prieskonius. Palikite 4 savaitėms nusistovėti.
3. Nukoškite prieskonius. Supilkite kalėdinį likerį į butelį ir pakentėkite iki Kalėdų.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.