Sudedamosios dalys
50 g sviesto arba margarino
200 ml pieno
25 g mielių
75 ml „Dansukker“ cukraus PANEVĖŽIO PLIUS
1 ml druskos
1 šaukštelis trinto kardamono
apie 500 ml miltų
Įdarui
50 g migdolų miltų
100 ml „Dansukker“ cukraus miltelių
75 g sviesto arba margarino
1/4–1/2 g šafranų arba sutarkuotos ekologiško apelsino žievelės
Papuošimui
1 kiaušinis
1–2 šaukštai „Dansukker“ cukranendrių cukraus DEMERARA
Gaminimo eiga
Ištirpinkite sviestą arba margariną. Supilkite pieną ir pakaitinkite iki maždaug 37 °C. Į dubenį sutrupinkite mieles, įdėkite cukraus, druskos ir kardamono. Vis įmaišykite miltų, kol tešla nebelips prie dubens šonų. Uždenkite tešlą ir palikite vienai valandai.
Sumaišykite visas įdaro sudedamąsias dalis.
Ant miltais pabarstyto darbo stalo iškočiokite tešlą, kol ji bus maždaug 50 cm ilgio ir 25 cm pločio. Ant tešlos paskirstykite įdarą. Suvyniokite, suformuokite spiralę ir įdėkite į 24 cm skersmens riebalais išteptą kepimo formą nuimamais kraštais. Uždenkite tešlą ir palikite vienai valandai.
Ištepkite pyragą kiaušinio plakiniu ir apibarstykite cukranendrių cukrumi. Kepkite apie 20 minučių vidurinėje orkaitės lentynėlėje 200 ℃ temperatūroje.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.