Kalėdinis pyragas

Įvertinimas (4 vnt)

Įvertinkite receptą

Sudedamosios dalys

50 g sviesto arba margarino
200 ml pieno
25 g mielių
75 ml „Dansukker“ cukraus PANEVĖŽIO PLIUS
1 ml druskos
1 šaukštelis trinto kardamono
apie 500 ml miltų

Įdarui
50 g migdolų miltų
100 ml „Dansukker“ cukraus miltelių
75 g sviesto arba margarino
1/4–1/2 g šafranų arba sutarkuotos ekologiško apelsino žievelės

Papuošimui
1 kiaušinis
1–2 šaukštai „Dansukker“ cukranendrių cukraus DEMERARA

Gaminimo eiga

Ištirpinkite sviestą arba margariną. Supilkite pieną ir pakaitinkite iki maždaug 37 °C. Į dubenį sutrupinkite mieles, įdėkite cukraus, druskos ir kardamono. Vis įmaišykite miltų, kol tešla nebelips prie dubens šonų. Uždenkite tešlą ir palikite vienai valandai.
Sumaišykite visas įdaro sudedamąsias dalis.

Ant miltais pabarstyto darbo stalo iškočiokite tešlą, kol ji bus maždaug 50 cm ilgio ir 25 cm pločio. Ant tešlos paskirstykite įdarą. Suvyniokite, suformuokite spiralę ir įdėkite į 24 cm skersmens riebalais išteptą kepimo formą nuimamais kraštais. Uždenkite tešlą ir palikite vienai valandai.

Ištepkite pyragą kiaušinio plakiniu ir apibarstykite cukranendrių cukrumi. Kepkite apie 20 minučių vidurinėje orkaitės lentynėlėje 200 ℃ temperatūroje.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Šokoladinis pyragas su itališku morengu

Kepiniai

Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Semifredas su aviečių tyre ir pistacijomis

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Šventės

Šventės

Čia rasite naminių klasikinių įvairioms metų šventėms tinkamų patiekalų receptų. 

Produktų asortimentas

Produktų asortimentas

Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba

Tvarus auginimas ir gamyba

Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.