Kalėdinis pyragas su apelsinais ir migdolais

Nuostabaus skonio ir drėgnas pyragas – su šventiniais ingredientais. Kalėdinis pyragas su Muscovado cukrumi, apelsinais, migdolais, geltonomis razinomis ir cukruotos apelsinų žievelės.

maždaug 10 gabalėlių

PT1H

1,5 valandos

Įvertinimas (2 vnt)

Įvertinkite receptą

Sudedamosios dalys

120g kambario temperatūros sviesto
190g „DanSukker“ šviesaus Muscovado cukraus
3g vanilinio cukraus
2 kiaušiniai
100g jogurto
1 apelsino žievelė
40g apelsinų sulčių
150g kvietinių miltų
150g susmulkintų migdolų
10g kepimo miltelių
3g druskos
60g geltonų razinų
60g cukruotų apelsino žievelių

Papuošimui
Migdolų drožlės
„DanSukker“ cukraus miltelių

Gaminimo eiga

Įkaitinkite orkaitę iki 175°C – nustatykite kepimo funkciją, kad kaitintų iš viršaus ir apačios.

Sumaišykite iki purios masės sviestą, Muscovado cukrų ir vanilinį cukrų. Įmuškite vieną kiaušinį ir išmaišykite, įdėkite jogurtą, apelsinų žievelę ir apelsinų sultis.

Sumaišykite kvietinius miltus su migdolų miltais, kepimo milteliais ir druska ir įmaišykite į tešlą. Maišykite kol tešla taps puri. Įmaišykite razinas ir cukruotas apelsinų žieveles.

Ištepkite aliejumi maždaug 20 cm skersmens formą ir jos dugną pabarstykite migdolų dribsniais. Supilkite tešlą į kepimo formą, o pyrago viršų pabarstykite migdolų dribsniais.  

Kepkite apatinėje dalyje orkaitės 50-55 minutes. Ar pyragas iškepęs patikrinkite su mediniu pagaliuku, įsmeigus ir ištraukus į pyragą ant jo neturėtų būti tešlos likučių. Prieš išimdami iš formos leiskite pilnai atvėsti.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Šokoladinis pyragas su itališku morengu

Kepiniai

Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Semifredas su aviečių tyre ir pistacijomis

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Šventės

Šventės

Čia rasite naminių klasikinių įvairioms metų šventėms tinkamų patiekalų receptų. 

Produktų asortimentas

Produktų asortimentas

Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba

Tvarus auginimas ir gamyba

Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.