Sudedamosios dalys
150 g sviesto
75 g juodojo arba pieninio šokolado
280 g „Dansukker“ rudojo drėgnojo cukraus „Farinas“
3 kiaušiniai
135 g miltų
25 g kakavos miltelių
2 žiupsneliai druskos
Papuošimas
mėtiniai ledinukai
glajus
plakamoji grietinėlė
pabarstukai
Gaminimo eiga
Orkaitę įkaitinkite iki 200 °C. Įjunkite kaitinimą iš viršaus ir apačios.
Riebalais ištepkite pailgą (maždaug 36 cm ilgio ir 13 cm pločio) kepimo formą.
Ištirpinkite sviestą. Tada sudėkite sukapotą šokoladą. Maišykite, kol neliks gumulėlių. Suberkite cukrų ir gerai išmaišykite šaukštu. Toliau maišydami po vieną įmuškite kiaušinius.
Dubenyje sumaišykite miltus, kakavos miltelius ir druską. Įmaišykite į šokolado masę. Viską supilkite į kepimo indą ir kepkite vidurinėje orkaitės dalyje 10–12 minučių. Palikite visiškai atvėsti.
Pyragą supjaustykite trikampiais, primenančiais kalėdines eglutes. Kiekvieną eglutę papuoškite mėtiniais ledinukais, glajumi, grietinėle ir pabarstukais.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.