Sudedamosios dalys
Keksiukai
100 g sviesto
100 ml pieno
120 g paprastų miltų
20 g kakavos
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
35 g susmulkinto tamsaus arba šviesaus šokolado
3 kiaušiniai
170 g „Dansukker“ Panevėžio+ cukraus
Glaistui
75 g kambario temperatūros sviesto
300 g „Dansukker“ cukraus pudros
1 šaukštelis vanilinio cukraus
100 g kreminio sūrio
žalios spalvos maistinių dažų
bei kelis lašus pipirmėčių aliejaus
Dekoracijoms
pabarstukų
Gaminimo eiga
Įkaitinkite orkaitės viršų ir apačią iki 175°C.
Ištirpinkite sviestą ir supilkite pieną. Palikite pastovėti.
Dubenyje sumaišykite miltus, kakavą, vanilinį cukrų, kepimo miltelius, druską ir susmulkintą šokoladą.
Kiaušinius ir cukrų išplakite iki purios masės. Lėtai sumaišykite miltų mišinį ir po to supilkite sviesto ir pieno mišinį. Išplakite iki vientisos tešlos.
Keksiukų formeles pripildykite 2/3 tešlos ir kepkite orkaitės centre apie 20 min. Leiskite visiškai atvėsti kambario temperatūroje.
Sviestą, cukraus pudrą ir vanilinį cukrų išplakite iki kreminės masės. Įmaišykite kreminį sūrį ir įlašinkite kelis lašus maistinių dažų ir pipirmėčių aliejaus pagal skonį. Pripildykite glaisto maišelį glaistu. Laikykite šaldytuve ir prieš patiekdami papuoškite keksiukus paruoštu glaistu.
Papuoškite pabarstukais.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.