Sudedamosios dalys
25g saulėgrąžų sėklų
2 žiupsneliai druskos
190g „DanSukker“ šviesaus muscovado cukraus
280g „DanSukker“ šviesaus sirupo
200ml plakamosios grietinėlės
30g sviesto
Gaminimo eiga
Saulėgrąžų sėklas paskrudinkite sausoje keptuvėje. Įdėkite druskos ir atidėkite į šalį. Sumaišykite muskovado cukrų, sirupą ir grietinėlę puode storu dugnu. Retkarčiais pamaišydami virkite, kol termometras parodys 124 °C temperatūrą.
Kai karamelė išvirs, sudėkite sviestą ir saulėgrąžas, maišykite, kol sviestas ištirps. Karamelės masę supilkite į puodelį ir padalykite į mažas formeles. Palikite sustingti. Laikykite kambario temperatūroje.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Advento kepiniai
Kalėdinė nuotaika atsiranda jau pirmąją Advento dieną. Uždekite pirmąją žvakę, užvirkite kavos ir pavaišinkite savo svečius skaniai kvepiančiais kepiniais. Artėjant šventėms, paruoškite daugiau tešlos ir ją užšaldykite.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.