Karameliniai krepšeliai su riešutais

Tiesiog naminiai Toffifee saldainiai! Karamelė, lazdynų riešutai ir šokoladas. Kam galėtų nepatikti?

Maždaug 30 vnt.

PT1H

maždaug 1 val. 20 min.

Įvertinimas (11 vnt)

Įvertinkite receptą

Sudedamosios dalys

Karamelė
15 g sviesto
100 ml plakamosios grietinėlės
70 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
60 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
Žiupsnelis druskos

Kiti produktai
maždaug 30 g lazdynų riešutų
150 g riešutinės masės (pralinės)
20 g juodojo šokolado

Gaminimo eiga

Įjungę ventiliatoriaus režimą, orkaitę įkaitinkite iki 175 °C temperatūros. Lazdynų riešutus paskrudinkite 5–10 minučių. Riešutus suberkite ant rankšluostėlio ir patrinkite – pašalinkite luobeles. Palikite atvėsti.

Ant kepimo skardos sudėkite maždaug 30 popierinių arba silikoninių formelių. Visus karamelei skirtus produktus nuolat maišydami užvirinkite storadugniame prikaistuvyje. Virkite, kol pasieks 125 °C temperatūrą.

Karamelę išpilstykite į formeles. Užpildykite trečdalį kiekvienos formelės, tada šaukštu karamelę paskirstykite ir ant sienelių. Į kiekvieną formelę su karamele įdėkite po riešutą. Palikti atvėsti.

Mikrobangų krosnelėje ištirpinkite riešutinę masę. Išpilstykite ją į formeles. Padėkite į šaldytuvą sustingti. Tuo tarpu ištirpinkite šokoladą,

supilkite jį į konditerinį maišelį su antgaliu ir po lašelį išspauskite ant kiekvieno saldainio. Palikite visiškai atvėsti kambario temperatūroje.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Šokoladinis pyragas su itališku morengu

Kepiniai

Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Semifredas su aviečių tyre ir pistacijomis

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Šventės

Šventės

Čia rasite naminių klasikinių įvairioms metų šventėms tinkamų patiekalų receptų. 

Produktų asortimentas

Produktų asortimentas

Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba

Tvarus auginimas ir gamyba

Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.