Sudedamosios dalys
Karamelė
15 g sviesto
100 ml plakamosios grietinėlės
70 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
60 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
Žiupsnelis druskos
Kiti produktai
maždaug 30 g lazdynų riešutų
150 g riešutinės masės (pralinės)
20 g juodojo šokolado
Gaminimo eiga
Įjungę ventiliatoriaus režimą, orkaitę įkaitinkite iki 175 °C temperatūros. Lazdynų riešutus paskrudinkite 5–10 minučių. Riešutus suberkite ant rankšluostėlio ir patrinkite – pašalinkite luobeles. Palikite atvėsti.
Ant kepimo skardos sudėkite maždaug 30 popierinių arba silikoninių formelių. Visus karamelei skirtus produktus nuolat maišydami užvirinkite storadugniame prikaistuvyje. Virkite, kol pasieks 125 °C temperatūrą.
Karamelę išpilstykite į formeles. Užpildykite trečdalį kiekvienos formelės, tada šaukštu karamelę paskirstykite ir ant sienelių. Į kiekvieną formelę su karamele įdėkite po riešutą. Palikti atvėsti.
Mikrobangų krosnelėje ištirpinkite riešutinę masę. Išpilstykite ją į formeles. Padėkite į šaldytuvą sustingti. Tuo tarpu ištirpinkite šokoladą,
supilkite jį į konditerinį maišelį su antgaliu ir po lašelį išspauskite ant kiekvieno saldainio. Palikite visiškai atvėsti kambario temperatūroje.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.