Sudedamosios dalys
Kardamono pyragas
2 kiaušiniai
110 g "Dansukker" farino cukraus
150 g paprastų miltų
5 g kepimo miltelių
2 g druskos
3 g malto kardamono
6 g malto cinamono
75 ml rapsų aliejaus
75 ml pieno
Romu paskanintos kriaušės
6 nedidelės kriaušės
200 ml vandens
100 ml tamsaus romo
45 g "Dansukker tamsaus" Muscovado cukraus
1 cinamono lazdelė
Glazūra
30 g "Dansukker" cukraus pudros
75 g kreminio sūrio
3 g vanilinio cukraus
Pienas
Aliejus skardoms kepti
Cinamonas papuošimui
Gaminimo eiga
Nulupkite kriaušes ir palikite kotelius. Kriaušes ir likusius ingredientus sudėkite į puodą, uždenkite ir palikite troškintis, kol suminkštės (tai užtruks apie 30 min.). Leiskite kriaušėms atvėsti sirupe.
Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C temperatūros, įjungę viršutinį ir apatinį kaitinimo režimą. Ištepkite 6 suflė formeles (arba dideles keksiukų formeles) aliejumi.
Išplakite kiaušinius ir muskovado cukrų, kad gautųsi kreminis, purus mišinys.
Atskirame dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, druską ir prieskonius. Sudėkite į kiaušinių ir cukraus mišinį. Galiausiai įmaišykite aliejų ir pieną, kad gautųsi vientisa tešla.
Tešla pripildykite skardas iki dviejų trečdalių. Kepkite orkaitėje 25-30 minučių. Prieš išimdami pyragėlius iš skardų, palikite juos šiek tiek atvėsti.
Patiekimas
Pyrago paviršiuje išpjaukite tokio pat pločio skylę, kaip ir kriaušė. Į duobutę įdėkite kriaušę ir įsitikinkite, kad ji tvirtai laikosi. Suplakite visus glajui skirtus ingredientus, išskyrus pieną. Po truputį įmaišykite pieną, kol glajus taps reikiamos konsistencijos. Jis turi būti skystas, bet kreminis. Šaukštu glazūros aptepkite kriaušę ir pabarstykite cinamonu.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.