Sudedamosios dalys
4 gabalėliai „Dansukker“ rudojo gabalinio cukraus
1 valgomasis šaukštas kakavos miltelių
2 arbatiniai šaukšteliai tirpios kavos
1 žiupsnelis druskos
500 ml verdančio vandens
500 ml verdančio pieno
2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
Gaminimo eiga
Sumaišykite rudąjį cukrų, kakavą, kavą bei druską. Supilkite 100 ml verdančio vandens. Sumaišykite likusį vandenį su pienu ir pakaitinkite. Sudėkite vanilinį cukrų ir išpilstykite gėrimą į puodelius. Gerti karštą.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.