Sudedamosios dalys
100 g juodojo šokolado
400 ml pieno
200 ml grietinėlės
2 šaukštai „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
1 šaukštelis vanilinio cukraus
Pagardai (pagal skonį)
2 šaukšteliai malto cinamono + 1/2 smulkiai pjaustytos aitriosios paprikos
200 g aviečių
Papuošimui (pagal skonį)
Plaktos grietinėlės
Zefyriukų
Šokoladinių saldainiukų
„Dansukker“ šviesiojo sirupo
Malto kardamono, cinamono arba kakavos
Gaminimo eiga
Smulkiai sukapokite šokoladą. Prikaistuvyje užkaiskite pieną, grietinėlę, nerafinuotą cukranendrių cukrų ir vanilinį cukrų.
Suberkite šokoladą ir pasirinktus pagardus. Kaitinkite ant vidutinės ugnies ir plakite šluotele, kol šokoladas ištirps.
Išpilstykite šokolado gėrimą į du puodelius. Papuoškite pasirinktais pagardais.
Patarimas
Nerafinuoto cukranendrių cukraus žiupsnelis dar labiau išryškins gėrimo skonį!
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.