Sudedamosios dalys
1 maišelis (4 puodeliai)
25 g kakavos miltelių
50 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
3 g vanilinio cukraus
30 g apvalių juodojo arba pieninio šokolado saldainiukų
20 g zefyriukų
Trikampis celofaninis maišelis
spalvotų lankstomų lazdelių rankdarbiams
plastikinės akytės
raudonas rutuliukas ar saga nosytei
4 puodeliams
1200 ml pieno
200 ml plakamosios grietinėlės
„Dansukker“ šviesiojo sirupo
Gaminimo eiga
Kakavą sumaišykite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Kakavos miltelius suberkite į celofaninį maišelį. Ant jų suberkite šokoladinius saldainius ir zefyriukus.
Celofaninį maišelį tvirtai užsukite ir suriškite spalvota lazdele. Priklijuokite plastikines akytes ir nosį.
Kaip paruošti gėrimą? Šokoladinius saldainius ir zefyriukus atidėkite į šalį. Kakavos miltelius sumaišykite su pienu. Užvirkite ir išpilstykite į keturis puodelis. Papuoškite plakta grietinėle, pabarstykite zefyriukais ir saldainiais, pašlakstykite sirupu.
Idėja: susikurkite puošnią etiketę, atspausdinkite ir pridėkite prie dovanos.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.