Kavos desertas „Affogato“

Kava ir desertas – viename! Kreminiai karameliniai ledai su espresso užuomazgomis. Prižadame, kad pamilsite šį skonį! Mėgaukitės affogato.

8 porcijos

PT40M

40 minučių +5 valandos šaldymo

Įvertinimas (21 vnt)

Įvertinkite receptą

Sudedamosios dalys

Karameliniai ledai
4 kiaušinių tryniai
50g „DanSukker“ šviesaus Muscovado cukraus
210g „DanSukker“ šviesaus sirupo
350ml plakamosios grietinėlės

Kavai
600-800ml espesso ar stiprios kavos

Gaminimo eiga

Sumaišykite kiaušinių trynius, cukrų ir 70g sirupo. Grietinėlę ir likusį sirupą užvirinkite. Į šiltą grietinėlės mišinį įmaišykite kiaušinių masę. Perkoškite per smulkų sietelį. 

Leiskite tešlai atvėsti prieš ją įdėdami į ledų gaminimo aparatą arba į šaldiklį. Jei gaminate ledus be ledų gaminimo aparato, užšaldykite bent 5 valandas ir retkarčiais pamaišykite.

Įdėkite po kaušelį ledų į stiklines. Užpilkite kava ir iškart patiekite.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Šokoladinis pyragas su itališku morengu

Kepiniai

Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Semifredas su aviečių tyre ir pistacijomis

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Šventės

Šventės

Čia rasite naminių klasikinių įvairioms metų šventėms tinkamų patiekalų receptų. 

Produktų asortimentas

Produktų asortimentas

Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba

Tvarus auginimas ir gamyba

Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.