Sudedamosios dalys
Karameliniai ledai
4 kiaušinių tryniai
50g „DanSukker“ šviesaus Muscovado cukraus
210g „DanSukker“ šviesaus sirupo
350ml plakamosios grietinėlės
Kavai
600-800ml espesso ar stiprios kavos
Gaminimo eiga
Sumaišykite kiaušinių trynius, cukrų ir 70g sirupo. Grietinėlę ir likusį sirupą užvirinkite. Į šiltą grietinėlės mišinį įmaišykite kiaušinių masę. Perkoškite per smulkų sietelį.
Leiskite tešlai atvėsti prieš ją įdėdami į ledų gaminimo aparatą arba į šaldiklį. Jei gaminate ledus be ledų gaminimo aparato, užšaldykite bent 5 valandas ir retkarčiais pamaišykite.
Įdėkite po kaušelį ledų į stiklines. Užpilkite kava ir iškart patiekite.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Čatnis - prieskoningas pagardas
Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais. Sukūrėme čatnių receptų, kviečiame juos išbandyti!
Visų mėgstami obuoliai
Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.
Slyvos
Slyvos puikiai tinka gaminant desertus ir marmeladus. Naminį slyvų marmeladą arba čatnį patiekite prie sūrio. Taip pat išbandykite mūsų nuostabų slyvų pyragą!
Sūrio pyragas
Kodėl gi vakarėlyje vietoj torto nepatiekus kreminio ir rūgštaus sūrio pyrago? Sūrio pyragas gali būti įvairių variantų, formų bei skonių. Išbandykite mini arba daugiasluosknius sūrio pyragaičius. Visada laimėsite, jei pyragas bus aviečių, karamelės ar citrinų skonio!