Sudedamosios dalys
600 ml kvietinių miltų
100 ml avižų sėlenų
1 valg. šaukšt. kepimo miltelių
1 arbat. šaukšt. druskos
1 valg. šaukšt. „Dansukker“ šviesiojo sirupo
50 g skysto margarino
100 ml vandens
2 kiaušiniai
300 ml grietinėlės
150 g kubeliais pjaustyto sūrio
100 g kubeliais pjaustyto rūkyto kumpio
100 g kukurūzų grūdų
25 g kubeliais pjaustytos Chalapos paprikos
Gaminimo eiga
Didelėje taurėje sumaišykite visas sudedamąsias dalis į lipnią tešlą. Užpildykite tešla suteptas keksų ar karščiui atsparias arba popierines formeles. Kepkite orkaitės viduryje 200 °C temperatūroje apie 20 minučių. Patiekiami ką tik iškepti.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.