Sudedamosios dalys
3 kiaušiniai
300 ml „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
200 g kokosų drožlių
125 ml kvietinių miltų
1–2 valg. šaukšt. vanilinio cukraus
200 ml ištirpinto margarino
200–300 ml uogų (vynuogių, aviečių ir (arba) mėlynių)
Gaminimo eiga
Kiaušinius ir cukrų išplakite iki purumo. Įmaišykite kokosų drožles, kvietinius miltus, vanilinį cukrų ir margariną. Tešlą sudėkite į 12 keksiukų formelių. Įspauskite į tešlą uogas. Kepkite 190 °C orkaitėje apie 15 minučių.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.