Sudedamosios dalys
1 ½ kg storai supjaustytų šonkaulių
Marinatui
50 ml „Dansukker“ cukraus
50 ml rapsų aliejaus
1 susmulkintos česnako skiltelės
0,5 g šafrano
1 arbat. šaukšt. stambios druskos
0,5 arbat. šaukšt. juodųjų pipirų
Gaminimo eiga
Inde sumaišykite cukrų, aliejų ir česnakus. Šafraną ir druską grūstuvėje sumalkite į miltelius. Prieskonius suberkite į marinatą. Marinatą įtrinkite į šonkaulius ir palikite šaldytuve mažiausiai dviem valandoms (galima ir ilgiau). Kepkite šonkaulius orkaitėje, įkaitintoje iki 175 °C temperatūros, apie 50 minučių.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.