Sudedamosios dalys
150 g sviesto (kambario temperatūros)
210 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
3 kiaušiniai
50 ml grietinėlės
7 ml konjako (nebūtina)
7,5 g kepimo miltelių
maždaug 480 g miltų
1/2 citrinos (ekologiškos) žievelė
Jūsų pasirinkti prieskoniai
2 g kardamono
Kepimui
Kokosų aliejaus
„Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
Gaminimo eiga
1. Sviestą sumaišykite su sirupu, po vieną įmuškite kiaušinius ir plakite, kol masė taps visiškai lygi. Įmaišykite grietinėlę, galite įpilti ir konjako.
2. Suberkite kepimo miltelius ir beveik visus miltus. Maišykite, kol neliks gumulėlių, prireikus įberkite dar miltų. Tešla turi būti skystoka. Šaldytuve ji sutirštės. Suberkite citrinos žievelę, galite įberti ir kardamono.
3. Tešlą maždaug 1 val. palaikykite šaldytuve. Tada ją iškočiokite ant kepimo popieriaus, pabarstyto trupučiu miltų. Naudojant kepimo popierių reikia mažiau miltų, tad kepiniai bus trapesni.
4. Iškočiotą tešlą supjaustykite maždaug 7 cm ilgio ir 2 cm pločio gabalėliais. Kiekvieną gabalėlį per vidurį įpjaukite ir vieną kepinio galą perkiškite per skylutę.
5. Kepkite kokosų aliejuje maždaug 180 °C temperatūroje po 2 minutes iš abiejų pusių. Kepinius sudėkite ant rankšluostinio popieriaus, kad susigertų riebalų perteklius, tada iš abiejų pusių pabarstykite cukrumi.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.