Sudedamosios dalys
1 1/2 kg kiaulienos
50 ml šviežiai spaustų citrinų sulčių,
50 ml baltojo vyno acto
50 ml alyvuogių aliejaus
50 ml „Dansukker“ auksaspalvio sirupo
4 tarkuotos arba smulkiai pjaustytos česnakų skiltelės
1 šaukštelis aitriųjų paprikų padažo
1/2 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
Gaminimo eiga
Dubenyje sumaišykite produktus. Sudėkite mėsą į šaldymo maišelį ir supilkite marinatą. Maišelį gerai pakratykite, kad marinatas apsemtų mėsą. Keletą valandų palaikykite šaldytuve. Retkarčiais maišelį pakratykite. Marinato turėtų užtekti maždaug 1 1/2 kg mėsos.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.