Sudedamosios dalys
40 g „Dansukker“ cukraus „Farinas“
17 g druskos
2 g aitriųjų paprikų miltelių
4 g džiovintų čiobrelių
5 g „Colman's“ garstyčių miltelių
15 g paprikų miltelių
Gaminimo eiga
Dubenyje sumaišykite produktus. Įtrinkite mišiniu mėsą, kurią ruošiatės kepti, pvz., šonkauliukus, ir palaikykite ją bent 4–6 valandas šaldytuve prieš kepdami ant grotelių.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.