Sudedamosios dalys
2 šaukštai traiškytų garstyčių sėklų
50 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
100 ml 38 % grietinės
50 ml majonezo
6 supjaustyti virti kiaušiniai
100 ml kaparių
50 ml smulkiai supjaustytų krapų
100 ml smulkiai supjaustytų raudonųjų svogūnų
300 ml smulkiai supjaustytos silkės
Gaminimo eiga
Garstyčių sėklas įmaišykite į šviesųjį cukraus sirupą. Įmaišykite grietinę ir majonezą. Sudėkite likusias sudedamąsias dalis. Palikite šaldytuve 24 valandoms, kad atsiskleistų skonis. Salotas patiekite su duonele arba duonos traškučiais.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.