Sudedamosios dalys
2 šaukštai traiškytų garstyčių sėklų
50 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
100 ml 38 % grietinės
50 ml majonezo
6 supjaustyti virti kiaušiniai
100 ml kaparių
50 ml smulkiai supjaustytų krapų
100 ml smulkiai supjaustytų raudonųjų svogūnų
300 ml smulkiai supjaustytos silkės
Gaminimo eiga
Garstyčių sėklas įmaišykite į šviesųjį cukraus sirupą. Įmaišykite grietinę ir majonezą. Sudėkite likusias sudedamąsias dalis. Palikite šaldytuve 24 valandoms, kad atsiskleistų skonis. Salotas patiekite su duonele arba duonos traškučiais.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.