Sudedamosios dalys
250 g sviesto arba margarino
300 g juodojo šokolado
5 kiaušinių
200 g „Dansukker“ cukraus „Farinas“
50 g kakavos miltelių
125 ml pieno
100 g miltų
10 g kepimo miltelių
20 g vanilinio cukraus
500 g aviečių
Glajui
200 g sviesto arba margarino
300 g šokolado
175 g kakavos
Gaminimo eiga
Prikaistuvyje ant lėtos ugnies ištirpinkite margariną arba sviestą ir šokoladą. Suplakite kiaušinius ir cukrų „Farinas“. Supilkite pieną ir šokolado mišinį. Sumaišykite sausuosius produktus ir sudėkite į gautą masę. Supilkite į negilią kepimo skardą (30 x 40 cm), išklotą riebalais išteptu kepimo popieriumi. Užberkite aviečių. Kepkite ant vidurinės orkaitės lentynėlės 175 °C temperatūroje apie 15 minučių. Leiskite ataušti.
Prikaistuvyje ant lėtos ugnies ištirpinkite margariną arba sviestą ir šokoladą. Maišydami suberkite kakavą. Ant pyrago užpilkite glajų. Jei norite, patiekite su truputį plakta grietinėle ir avietėmis.
Vietoj juodojo šokolado galima naudoti pieninį arba baltąjį šokoladą. Tokiu atveju vietoj cukraus „Farinas“ naudokite cukrų „Panevėžio Plius“.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.