Sudedamosios dalys
50 g sviesto
110 g „Panevėžio +“ cukraus
60 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
2 kiaušiniai
200 g kokosų drožlių
60 g lengvai skrudintų pistacijų
Gaminimo eiga
Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C temperatūros.
Sviestą ištirpinkite ir palikite atvėsti. Dubenyje suplakite cukrų, sirupą ir kiaušinius, suberkite kokosų drožles ir įdėkite sviesto. Susmulkinkite pistacijas ir jas įmaišykite.
Leiskite tešlai pastovėti apie 10 minučių. Rankomis arba dviem šaukštais iš tešlos suformuokite 20 smailių sausainių. Sausainius padėkite ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi. Kepkite vidurinėje orkaitės lentynoje 16–18 minučių.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.