Sudedamosios dalys
50 g sviesto
110 g „Panevėžio +“ cukraus
60 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
2 kiaušiniai
200 g kokosų drožlių
60 g lengvai skrudintų pistacijų
Gaminimo eiga
Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C temperatūros.
Sviestą ištirpinkite ir palikite atvėsti. Dubenyje suplakite cukrų, sirupą ir kiaušinius, suberkite kokosų drožles ir įdėkite sviesto. Susmulkinkite pistacijas ir jas įmaišykite.
Leiskite tešlai pastovėti apie 10 minučių. Rankomis arba dviem šaukštais iš tešlos suformuokite 20 smailių sausainių. Sausainius padėkite ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi. Kepkite vidurinėje orkaitės lentynoje 16–18 minučių.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.