Sudedamosios dalys
1 susmulkintas svogūnas
2 arbat. šaukšt. „Dansukker“ cukranendrių cukraus
sviesto arba margarino
1 kg jautienos faršo
0,5 kg kiaulienos faršo
1 trintas svogūnas
2–3 šaltų, virtų, nuluptų bulvių
3-4 sutrintos česnako skiltelės
2 kiaušinių tryniai
2 arbat. šaukšt. druskos
1 ml baltųjų pipirų
2 ml juodųjų pipirų
2 arbat. šaukšt. čiobrelių
Gaminimo eiga
Susmulkintus svogūnus ir cukrų sumaišykite ir pakepinkite keptuvėje su riebalais. Atvėsinkite. Dideliame inde sumaišykite visas sudedamąsias dalis į vientisą masę. Suformuokite tinkamo dydžio kotletus. Kepkite riebaluose.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.