Kremas su uogomis

4 porcijos

Įvertinimas (22 vnt)

Sudedamosios dalys

250 g uogų, pavyzdžiui, juodųjų serbentų
60 g „Dansukker“ cukraus miltelių
5 g „Dansukker“ vanilinio cukraus
Pusės citrinos sulčių
200 ml grietinėlės
100–150 ml smulkintų migdolinių sausainių
Melisų

Gaminimo eiga

Sutrinkite uogas ir sumaišykite su cukraus milteliais, vaniliniu cukrumi ir pusės citrinos sultimis. Plakite grietinėlę, kol pasidarys tiršta, ir maišydami supilkite į uogų masę. Šaukštu sudėkite masę į dubenėlius ir padėkite į šaldytuvą bent valandai. Galite apibarstyti migdolinių sausainių trupiniais ir melisomis.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Meduolinis šiltnamis

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdinis pyragas su apelsinais ir migdolais

Advento kepiniai

Kalėdinė nuotaika atsiranda jau pirmąją Advento dieną. Uždekite pirmąją žvakę, užvirkite kavos ir pavaišinkite savo svečius skaniai kvepiančiais kepiniais. Artėjant šventėms, paruoškite daugiau tešlos ir ją užšaldykite.

Citrinų ir imbiero uogienė

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Pasakų šokoladinis tortas

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Žiemos pasaka

Kalėdiniai gėrimai

Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.