Kreminės aviečių ir saldymedžio bandelės

Nepakartojamai gardžios kreminės bandelės su tampriu pagrindu, saldymedžio puta ir aviečių tyrele. Kombinacija, pradžiuginsianti jūsų skonio receptorius. Pamirkykite šokolade ir skanaukite!

maždaug 20–25

PT1H

maždaug 2 valandos + 1 valanda

Įvertinimas (6 vnt)

Įvertinkite receptą

Sudedamosios dalys

Aviečių tyrė
150 g aviečių
75 g „Dansukker“ uogienių cukraus

Pagrindas
50 g „Dansukker“ rudojo cukraus
150 g migdolų pastos
10 g kiaušinio baltymo
2 g druskos 
„Dansukker“ cukraus pudros bandelių masei iškočioti

Įdaras
35 ml vandens
170 g „Dansukker“ granuliuoto cukraus
70 g gliukozės sirupo
100 g kiaušinių baltymų
5–10 g saldymedžio miltelių

Papuošimas
400 g baltojo šokolado 
Liofilizuotų aviečių

Gaminimo eiga

Pradėkite nuo aviečių tyrės. Avietes kaitinkite puode, kol pasidarys tyrelė. Išspausdami per sietelį pašalinkite sėklas. Puode sumaišykite aviečių tyrę su uogienių cukrumi. Virkite 4 minutes. Leiskite visiškai atvėsti. 

Sumaišykite rudąjį cukrų, migdolų pastą, druską ir kiaušinių baltymus iki vientisos masės. Palikite 15–20 minučių pastovėti šaldytuve.

Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C, įjungę viršutinio ir apatinio kaitinimo režimą. Riebalams atsparų popierių pabarstykite cukraus pudra, iškočiokite maždaug 0,5 cm storio pyrago masę ir iš jos išpjaukite maždaug 4 cm skersmens apskritimus. Dėkite apskritimus ant kepimo skardos, išklotos riebalams atspariu popieriumi, ir kepkite apie 7 minutes. Palikite juos atvėsti ant kepimo skardos.

Sumaišykite vandenį, cukrų ir gliukozės sirupą puode sunkiu dugnu ir virkite, kol mišinys pasieks 118 °C temperatūrą.

Tuo tarpu iki purios masės išplakite kiaušinių baltymus su 1 šaukštu cukraus. Lėtai supilkite į kiaušinių baltymus karštą sirupą ir plakite toliau. Suberkite saldymedžio miltelius ir vėl plakite tešlą vidutiniu greičiu dar 6–8 minutes, kol ji taps lengva ir puri.

Konditerinį maišelį su apvaliu antgaliu pripildykite morengų mišinio, o maišelį su mažu apvaliu siauru antgaliu – aviečių tyrelės. Užtepkite morengų mišinio ant bandelių taip, kad viršūnėlės būtų standžios. Atsargiai prileiskite į kreminių bandelių vidurį aviečių tyrelės. Palikite jas nudžiūti šaldytuve maždaug 30 minučių.

Virš karšto vandens vonelėje ištirpinkite du trečdalius šokolado. Išimkite dubenį iš karšto vandens ir įmaišykite likusį trečdalį šokolado. Bandelių viršūnėles pamirkykite šokolade ir apibarstykite liofilizuotomis avietėmis. Dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Šokoladinis pyragas su itališku morengu

Kepiniai

Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Semifredas su aviečių tyre ir pistacijomis

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Šventės

Šventės

Čia rasite naminių klasikinių įvairioms metų šventėms tinkamų patiekalų receptų. 

Produktų asortimentas

Produktų asortimentas

Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba

Tvarus auginimas ir gamyba

Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.