Sudedamosios dalys
Lipnus šokoladinis pyragas
100 g sviesto
90 g paprastų miltų
170 g "Panevėžio +" cukraus
95 g "Dansukker šviesaus Muscovado" cukraus
3 g vanilinio cukraus
30 g kakavos miltelių
Žiupsnelis druskos
2 kiaušiniai
Glaistas
200 ml plaktos grietinėlės
85 g ""Panevėžio +" cukraus
180 g "Dansukker" tamsaus sirupo
100 g sviesto
100 g juodojo šokolado
Papuošimas
Druskos dribsniai
Gaminimo eiga
Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C temperatūros, įjungę viršutinį ir apatinį kaitinimo režimą. Išklokite 18-20 cm torto formą kepimo popieriumi.
Ištirpinkite sviestą. Dubenyje sumaišykite visus sausus ingredientus. Sudėkite sviestą ir kiaušinius į miltų mišinį. Supilkite mišinį į formą ir kepkite apie 20-23 minutes. Prieš pilant kreminę masę, palikite atvėsti.
Supjaustykite šokoladą. Tamsųjį sirupą ir sviestą sumaišykite sunkioje keptuvėje. Virkite apie 10-12 minučių (120 °C temperatūroje), kol masė sutirštės. Retkarčiais pamaišykite. Nuimkite nuo ugnies ir įmaišykite šokoladą. Išplakite kreminę masę iki vientisos masės ir leiskite jai šiek tiek atvėsti. Supilkite kreminę masę ant pyrago. Dėkite į šaldytuvą bent 4 valandoms, geriausia - per naktį.
Prieš patiekdami papuoškite druskos dribsniais.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.