Krevetės ant iešmelių

4 porcijos

Įvertinimas (17 vnt)

Sudedamosios dalys

500 g didelių krevečių
iešmelių

Marinatas
1 šaukštas „Dansukker“ šviesiojo sirupo
2 česnako skiltelės
3 šaukštai smulkintų petražolių
1/2 citrinos sultys
4 šaukštai aliejaus
druskos
pipirų

Gaminimo eiga

Sumaišykite šviesųjį sirupą, česnakus, petražoles, citrinų sultis, aliejų, druską ir pipirus, į šį marinatą sudėkite krevetes. Marinuokite mažiausiai 1 valandą. Užmaukite krevetes ant iešmelių ir kepkite ant grotelių. Taip pat jas galite kepti keptuvėje su nedideliu kiekiu aliejaus. Patiekite ant iešmelių su salotomis ir duona.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kalėdų kepiniai su meile

Kalėdų kepiniai su meile

Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.

Meduolinis šiltnamis

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Šokoladinių sausainių paruoštukas stiklainėlyje

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Pasakų šokoladinis tortas

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Žiemos pasaka

Kalėdiniai gėrimai

Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.