Sudedamosios dalys
4 prinokusios kriaušės
Sirupas
200 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
300 ml vandens
1 cinamono lazdelė
1 žvaigždanyžiai
Patiekite su
ledais
50-75 g smulkintų riešutų ar migdolų
Gaminimo eiga
Nulupkite kriaušes, bet palikite kotelius. Nedideliame puode išvirkite sirupo sudedamąsias dalis. Puodas neturėtų būti daug didesnis už kriaušėmis užpildytą erdvę. Sudėkite kriaušes į šiltą sirupo mišinį ir virkite su uždengtu dangčiu, kol kriaušės visiškai suminkštės. Išimkite kriaušes ir sudėkite jas ant lėkštučių. Pavirkite sirupo mišinį, kol jo liks apie 200 ml. Kriaušes apipilkite sirupu ir apibarstykite smulkintais riešutais arba migdolais. Įdėkite šaukštą ledų ir patiekite ant stalo.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.