Sudedamosios dalys
1 mangas (apie 150 g)
Pusė raudonojo svogūno
Pusė aitriosios paprikos
Aliejaus
4 g šviežių tarkuotų imbierų
50 ml baltojo vyno acto
30 ml citrinų sulčių
100–150 ml vandens
2 kriaušės
75 g „Dansukker“ cukraus marmeladams
Gaminimo eiga
Mangą nulupkite, išimkite kauliuką. Mangą ir raudonąjį svogūną supjaustykite gabalėliais. Aitriąją papriką perpjaukite per pusę, išimkite sėklas ir smulkiai supjaustykite. Kelias minutes viską pakepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi. Įmaišykite tarkuotą imbierą.
Supilkite baltąjį vyno actą, citrinų sultis ir vandenį. Maišydami virkite 10 minučių.
Kriaušes nulupkite, išimkite šerdis ir supjaustykite gabalėliais. Suberkite į čatnį kartu su cukrumi marmeladams. Maišydami virkite dar 20 minučių.
Nuimkite nuo ugnies. Čatnį supilkite į švarius stiklainius. Uždarykite. Laikykite vėsioje vietoje.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Advento kepiniai
Kalėdinė nuotaika atsiranda jau pirmąją Advento dieną. Uždekite pirmąją žvakę, užvirkite kavos ir pavaišinkite savo svečius skaniai kvepiančiais kepiniais. Artėjant šventėms, paruoškite daugiau tešlos ir ją užšaldykite.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.