Sudedamosios dalys
4 kriaušės
1 pankolis
300 ml vandens
2 citrinų sultys
500 g „Dansukker“ cukraus uogienėms
Gaminimo eiga
Kriaušes nuplaukite, nulupkite ir išpjaukite šerdis. Supjaustykite skiltelėmis. Nuplaukite pankolį ir pašalinkite kietąją dalį. Likusį pankolį supjaustykite skiltelėmis.
Skilteles užpilkite vandeniu ir citrinų sultimis. Pavirkite 10 minučių.
Suberkite cukrų uogienėms ir pavirkite dar 5 minutes. Nugriebkite putas.
Uogienę supilkite į šiltus, švarius stiklainėlius. Sandariai uždarykite. Laikykite vėsioje ir tamsioje vietoje.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Advento kepiniai
Kalėdinė nuotaika atsiranda jau pirmąją Advento dieną. Uždekite pirmąją žvakę, užvirkite kavos ir pavaišinkite savo svečius skaniai kvepiančiais kepiniais. Artėjant šventėms, paruoškite daugiau tešlos ir ją užšaldykite.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.