Sudedamosios dalys
Kriaušių pyragas
100 g sviesto
110 g „Dansukker“ rudojo drėgnojo cukraus „Farinas“
2 kiaušiniai
200 g migdolų miltų
5 g kepimo miltelių
3 g kardamono
1/2 citrinos žievelės, pageidautina ekologiškos
10 ml citrinų sulčių
2–3 g šviežių arba džiovintų rozmarinų
2–3 kriaušės
30 g pistacijų
Gaminimo eiga
Įjungę ventiliatoriaus režimą, orkaitę įkaitinkite iki 150 °C temperatūros.
Sviestą iki purumo išplakite su ruduoju cukrumi. Toliau maišydami po vieną įmuškite kiaušinius.
Dubenyje sumaišykite sausus produktus. Įmaišykite į skystą mišinį. Sudėkite citrinos žievelę, supilkite sultis. Šviežią rozmariną supjaustykite ir suberkite į tešlą.
Tešlą supilkite į riebalais išteptą stačiakampį kepimo indą (maždaug 13 cm pločio ir 36 cm ilgio). Tešlą inde paskirstykite tolygiai.
Kriaušes nulupkite ir perpjaukite pusiau. Išpjaustykite šerdis. Kriaušių puseles skardoje išdėliokite linija, kad kas antra puselė būtų nukreipta į kitą pusę. Pabarstykite smulkintomis pistacijomis.
Kepkite apatinėje orkaitės dalyje 30–35 minutes. Palikite atvėsti. Patiekite su vaniliniais ledais ar plakta grietinėle.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.