Sudedamosios dalys
Biskvitinis pyragas
biskvitinio pyrago likučiai
500 g mėgstamų uogų
150 g baltojo šokolado
šiek tiek „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
Nevirtas šeivamedžio žiedų kremas
2 kiaušinių tryniai
85 g „Dansukker“ ekologiško cukraus „Panevėžio Plius“
5 g vanilinio cukraus
15 ml koncentruoto šeivamedžio žiedų sirupo
200 ml riebios grietinėlės
Gaminimo eiga
Jums prireiks biskvitinio pyrago likučių. Biskvitinį pyragą supjaustykite ir sudėkite į ketaus keptuvę. Suberkite uogas ir stambiais gabalėliais sulaužytą baltąjį šokoladą. Pabarstykite cukranendrių cukrumi. Ketaus keptuvę dėkite ant įkaitusių grotelių. Retkarčiais pamaišykite.
Kai pyragas, uogos ir šokoladas sušils, patiekite su šeivamedžio žiedų padažu.
Šeivamedžio žiedų padažas: kiaušinių trynius, cukrų ir vanilinį cukrų išplakite iki purumo. Įmaišykite koncentruotą šeivamedžio žiedų sirupą. Atskirame dubenyje išplakite grietinėlę ir atsargiai įmaišykite į mišinį.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.