Lauko kepsninėje keptas biskvitinis pyragas su šeivamedžio žiedų kremu

Lauko kepsninėje keptas biskvitinis pyragas su uogomis ir sodriu šeivamedžio žiedų kremu. Neįveikėte biskvitinio pyrago? Iš likučių lauko kepsninėje paruoškite gardų desertą. Paprasta ir skanu.

6 porcijos

PT40M

apie 40 minučių

Įvertinimas (1 vnt)

Įvertinkite receptą

Sudedamosios dalys

Biskvitinis pyragas
biskvitinio pyrago likučiai
500 g mėgstamų uogų
150 g baltojo šokolado
šiek tiek „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus

Nevirtas šeivamedžio žiedų kremas
2 kiaušinių tryniai
85 g „Dansukker“ ekologiško cukraus „Panevėžio Plius“
5 g vanilinio cukraus
15 ml koncentruoto šeivamedžio žiedų sirupo
200 ml riebios grietinėlės

Gaminimo eiga

Jums prireiks biskvitinio pyrago likučių. Biskvitinį pyragą supjaustykite ir sudėkite į ketaus keptuvę. Suberkite uogas ir stambiais gabalėliais sulaužytą baltąjį šokoladą. Pabarstykite cukranendrių cukrumi. Ketaus keptuvę dėkite ant įkaitusių grotelių. Retkarčiais pamaišykite.

Kai pyragas, uogos ir šokoladas sušils, patiekite su šeivamedžio žiedų padažu.

Šeivamedžio žiedų padažas: kiaušinių trynius, cukrų ir vanilinį cukrų išplakite iki purumo. Įmaišykite koncentruotą šeivamedžio žiedų sirupą. Atskirame dubenyje išplakite grietinėlę ir atsargiai įmaišykite į mišinį.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Šokoladinis pyragas su itališku morengu

Kepiniai

Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Semifredas su aviečių tyre ir pistacijomis

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Šventės

Šventės

Čia rasite naminių klasikinių įvairioms metų šventėms tinkamų patiekalų receptų. 

Produktų asortimentas

Produktų asortimentas

Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba

Tvarus auginimas ir gamyba

Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.