Lauko kepsninėje kepti rabarbarai su trupiniais ir ledais
Ant grotelių kepti rabarbarai su gardžiais sausainių trupiniais. Patiekite vos iškeptus, kartu su ledais. Vasara yra tobulas metas gaminti ant grotelių. Išbandykite rabarbarų desertą, kuriam atsispirti tiesiog neįmanoma.
Sudedamosios dalys
Lauko kepsninėje kepti rabarbarai
500 g rabarbarų
140 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
100 ml vandens
Sausainių trupiniai
7 avižiniai sausainiai
30 g sviesto (kambario temperatūros)
4 g kardamono
20 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
Patiekti
Ledai
Gaminimo eiga
Rabarbarus nuplaukite ir nuvalykite. Stiebus perpjaukite išilgai ir sudėkite ant kepimo skardos.
Rabarbarus užpilkite su vandeniu, sumaišytu sirupu, ir pavoliokite.
Visus trupiniams skirtus produktus sutrinkite kombaine. Padėkite į šalį.
Rabarbarus sudėkite ant dviejų vienas ant kito sudėtų folijos lakštų. Užpilkite šiek tiek sirupo mišinio. Pabarstykite trupiniais ir nespausdami uždenkite folija. Ant grotelių kepkite apie 10 minučių, kol rabarbarai suminkštės. Patiekite su ledais.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.