Lauko kepsninėje kepti uogų pyragaičiai

Šią vasarą pasimėgaukite lauko kepsninėje keptais trapiais uogų pyragaičiais. Paprasta ir gardu. Uogas išberkite ant folijos lakšto. Tada pabarstykite trupiniais. Kepkite ant grotelių ir patiekite su vaniliniu padažu.

6 vnt.

PT55M

apie 50 minučių

Įvertinimas (1 vnt)

Įvertinkite receptą

Sudedamosios dalys

Skandinaviškas vaisinis trupininis pyragas
100 g sviesto (kambario temperatūros)
85 g „Dansukker“ ekologiško cukraus „Panevėžio Plius“
40 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
40 g avižinių dribsnių
60 g miltų
1 žiupsnelis druskos
400 g uogų

Nevirtas vanilinis kremas
2 kiaušinių tryniai
40 g „Dansukker“ ekologiško cukraus „Panevėžio Plius“
20 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
5 g vanilinio cukraus
200 ml riebios grietinėlės

Gaminimo eiga

Sumaišykite trupininio pyrago tešlos sudedamąsias dalis. Uogas sudėkite ant dviejų vienas ant kito sudėtų folijos lakštų. Ant viršaus sudėkite tešlą. Folijos lakštų sandariai neužspauskite.

Kepkite gerai įkaitintoje lauko kepsninėje. Rekomenduojame ją uždengti ir kepti 10–15 minučių. Galite kepti ir orkaitėje atskirose skardose. Įjunkite ventiliatoriaus režimą, įkaitinkite iki 200 °C temperatūros ir kepkite 15–17 minučių.

Paruoškite vanilės kremą. Kiaušinių trynius, cukrų, sirupą ir vanilinį cukrų išplakite iki purumo. Atskirame dubenyje išplakite grietinėlę ir atsargiai įmaišykite į mišinį.

Trupininį pyragą patiekite su vaniliniu kremu.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Šokoladinis pyragas su itališku morengu

Kepiniai

Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Semifredas su aviečių tyre ir pistacijomis

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Šventės

Šventės

Čia rasite naminių klasikinių įvairioms metų šventėms tinkamų patiekalų receptų. 

Produktų asortimentas

Produktų asortimentas

Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba

Tvarus auginimas ir gamyba

Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.