Sudedamosios dalys
Skandinaviškas vaisinis trupininis pyragas
100 g sviesto (kambario temperatūros)
85 g „Dansukker“ ekologiško cukraus „Panevėžio Plius“
40 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
40 g avižinių dribsnių
60 g miltų
1 žiupsnelis druskos
400 g uogų
Nevirtas vanilinis kremas
2 kiaušinių tryniai
40 g „Dansukker“ ekologiško cukraus „Panevėžio Plius“
20 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
5 g vanilinio cukraus
200 ml riebios grietinėlės
Gaminimo eiga
Sumaišykite trupininio pyrago tešlos sudedamąsias dalis. Uogas sudėkite ant dviejų vienas ant kito sudėtų folijos lakštų. Ant viršaus sudėkite tešlą. Folijos lakštų sandariai neužspauskite.
Kepkite gerai įkaitintoje lauko kepsninėje. Rekomenduojame ją uždengti ir kepti 10–15 minučių. Galite kepti ir orkaitėje atskirose skardose. Įjunkite ventiliatoriaus režimą, įkaitinkite iki 200 °C temperatūros ir kepkite 15–17 minučių.
Paruoškite vanilės kremą. Kiaušinių trynius, cukrų, sirupą ir vanilinį cukrų išplakite iki purumo. Atskirame dubenyje išplakite grietinėlę ir atsargiai įmaišykite į mišinį.
Trupininį pyragą patiekite su vaniliniu kremu.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.