Sudedamosios dalys
Skandinaviškas vaisinis trupininis pyragas
100 g sviesto (kambario temperatūros)
85 g „Dansukker“ ekologiško cukraus „Panevėžio Plius“
40 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
40 g avižinių dribsnių
60 g miltų
1 žiupsnelis druskos
400 g uogų
Nevirtas vanilinis kremas
2 kiaušinių tryniai
40 g „Dansukker“ ekologiško cukraus „Panevėžio Plius“
20 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
5 g vanilinio cukraus
200 ml riebios grietinėlės
Gaminimo eiga
Sumaišykite trupininio pyrago tešlos sudedamąsias dalis. Uogas sudėkite ant dviejų vienas ant kito sudėtų folijos lakštų. Ant viršaus sudėkite tešlą. Folijos lakštų sandariai neužspauskite.
Kepkite gerai įkaitintoje lauko kepsninėje. Rekomenduojame ją uždengti ir kepti 10–15 minučių. Galite kepti ir orkaitėje atskirose skardose. Įjunkite ventiliatoriaus režimą, įkaitinkite iki 200 °C temperatūros ir kepkite 15–17 minučių.
Paruoškite vanilės kremą. Kiaušinių trynius, cukrų, sirupą ir vanilinį cukrų išplakite iki purumo. Atskirame dubenyje išplakite grietinėlę ir atsargiai įmaišykite į mišinį.
Trupininį pyragą patiekite su vaniliniu kremu.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.