Sudedamosios dalys
300 g (apie 600 ml) braškių
200 ml vandens
90 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
2 cm dydžio imbiero gabaliukas
1 citrinos sultys ir žievelė
Sauja kapotų šviežių mėtų
Gaminimo eiga
Nuplaukite ir stambiais gabaliukais supjaustykite braškes. Užvirinkite vandenį su cukrumi. Dėkite imbierą ir citrinos žievelę. Pilkite citrinos sultis. Sudėkite ¾ braškių ir 5 min. pavirkite. Tada braškes supilkite į kiaurasamtį ir atidėkite į šalį. Gautas braškių sultis virkite dar 10 min. Į išvirtas braškes dėkite mėtas ir viską sumaišykite su sultimis bei likusiomis nepanaudotomis braškėmis. Gautą masę supilkite į ledų formeles ir palikite šaldiklyje bent 3 val.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Advento kepiniai
Kalėdinė nuotaika atsiranda jau pirmąją Advento dieną. Uždekite pirmąją žvakę, užvirkite kavos ir pavaišinkite savo svečius skaniai kvepiančiais kepiniais. Artėjant šventėms, paruoškite daugiau tešlos ir ją užšaldykite.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.