Ledai ant pagaliuko: Kivių ir braškių skonio

6–8 ledų ant pagaliuko porcijos

3,5 valandos

Įvertinimas (18 vnt)

Sudedamosios dalys

100 ml vandens
90 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
1 šaukštelis smulkintų kalendrų sėklų
Žiupsnelis košerinės druskos
6 kiviai
100 g šviežių braškių

Gaminimo eiga

Pilkite į prikaistuvį vandenį ir berkite cukrų. Viską virkite, kol cukrus ištirps. Tada berkite smulkintas kalendras ir druską. Virkite ant lengvos ugnies dar 2 min. Paskui gautai masei leiskite atvėsti. Nulupkite ir iki tyrės sutrinkite kivius. Pilkite paruoštą cukraus masę. Stambiais gabaliukais supjaustykite braškes ir sudėliokite jas į ledų formeles. Ant viršaus pilkite kivių masę ir viską dėkite į šaldiklį. Palaikykite bent 3 val.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Meduolinis šiltnamis

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdinis pyragas su apelsinais ir migdolais

Advento kepiniai

Kalėdinė nuotaika atsiranda jau pirmąją Advento dieną. Uždekite pirmąją žvakę, užvirkite kavos ir pavaišinkite savo svečius skaniai kvepiančiais kepiniais. Artėjant šventėms, paruoškite daugiau tešlos ir ją užšaldykite.

Citrinų ir imbiero uogienė

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Pasakų šokoladinis tortas

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Žiemos pasaka

Kalėdiniai gėrimai

Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.