Sudedamosios dalys
2 kiaušiniai
100 g „Dansukker” cukraus
300 ml plaktos grietinėlės
Skoniui pagerinti
1 – 2 arbatiniai šaukšteliai „Dansukker” vanilinio cukraus
arba
1 arbatinis šaukštelis malto kardamono
arba
1 – 2 arbatiniai šaukšteliai cinamono
arba
2 valgomieji šaukštai koncentruotų apelsinų sulčių
arba
1 maistinis šaukštas kakavos
arba
50 g susmulkintų riešutų ir 50 g smulkinto šokolado.
Gaminimo eiga
Kiaušinių trynius išplakite kartu su sirupu. Įdėkite vieną iš skoniui pagerinti skirtų ingredientų.
Plakite kiaušinių baltymus tol, kol pasidarys putos.
Kitame inde suplakite grietinėlę.
Kiaušinių baltymus ir grietinėlę sumaišykite su išplaktais kiaušinių tryniais.
Supilkite į formelę ir padėkite į šaldytuvą. Po 5 val. ledai bus sušalę.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Advento kepiniai
Kalėdinė nuotaika atsiranda jau pirmąją Advento dieną. Uždekite pirmąją žvakę, užvirkite kavos ir pavaišinkite savo svečius skaniai kvepiančiais kepiniais. Artėjant šventėms, paruoškite daugiau tešlos ir ją užšaldykite.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.