Sudedamosios dalys
200 g riešutų
4 kiaušinių tryniai
100 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
200 ml pieno
150 ml grietinėlės
100 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
Aviečių
Gaminimo eiga
Paskleiskite riešutus kepimo skardoje. Pakepkite įkaitintos iki 200 °C temperatūros orkaitės centrinėje dalyje maždaug 5 minutes. Atidžiai stebėkite, kadangi riešutai greitai suskrunda. Jiems atvėsus, virtuviniu rankšluosčiu nutrinkite didžiąją dalį jų išorinės odelės. Pusę riešutų smulkiai sumalkite, o likusius – sukapokite.
Kiaušinių trynius išsukite su cukrumi. Sumaišykite pieną, grietinėlę bei šviesųjį sirupą ir užvirinkite. Šiltą pieno mišinį įplakite į kiaušinių mišinį. Nukoškite per tankų sietelį. Sudėkite riešutus. Statykite mišinį į šaldymo kamerą mažiausiai 5 valandoms, kartkartėmis pamaišykite. Ledus patiekite su sveikomis ir/arba trintomis avietėmis.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Pyragai vasaros progoms ir šventėms
Gaminkite gardžius pyragus šį vasaros sezoną įvairioms progoms. Galbūt trūksta idėjų, ar norisi išbandyti kažką naujo? Čia rasite pyragų receptų, kurie yra įkvėpti vasaros!
Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.