Sudedamosios dalys
Braškių uogienė
200 g braškių
100 g „Dansukker“ cukraus uogienėms
maždaug 8 purūs vafliai
Parfė
6 kiaušinių tryniai
60 g „Dansukker“ cukraus miltelių
3 g vanilinio cukraus
70 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
600 ml plaktos grietinėlės
Papuošimas
tamsusis arba pieninis šokoladas
Gaminimo eiga
Pradėkite nuo braškių uogienės gaminimo. Nuplaukite braškes, perrinkite jas ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. Sumaišykite jas su uogienėms skirtu cukrumi puode ir virkite 4–5 minutes. Nugriebkite putas ir supilkite į karštą, sterilų stiklainį. Uždenkite stiklainį dangteliu ir laikykite jį vėsioje vietoje.
Pasigaminkite purius vaflius pagal receptą arba nusipirkite paruoštų vaflių.
Po to paruoškite parfė. Dubenyje išplakite kiaušinių trynius, cukraus miltelius, vanilinį cukrų ir sirupą. Kitame dubenyje išplakite grietinėlę ir įmaišykite ją į kiaušinių trynių ir cukraus mišinį.
20x30 cm dydžio kepimo skardos pagrindą išklokite maistine plėvele arba naudokite reguliuojamą formą. Padenkite pagrindą vafliais ir užpilkite parfė. Šaukštu padarykite parfė bangas ir įdėkite kepimo skardą į šaldiklį maždaug 1 valandai.
Įpilkite braškių uogienės į konditerinį maišelį ir po truputį pilkite uogienę į visą parfė arba naudokite du šaukštus, kad pasiektumėte tą patį efektą. Įdėkite skardą atgal į šaldiklį dar 3 valandoms.
Šokoladą ištirpinkite vandens garuose ir leiskite jam šiek tiek atvėsti. Supilkite jį į konditerinį maišelį arba šaukštu užlašinkite ant parfė. Įdėkite į šaldiklį 30 minučių.
Likus 10 min. iki patiekimo, išimkite ledus iš šaldiklio.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.