Ledai su vafliais ir uogiene

Pagaminkite didelį kiekį mėgiamų švediškų ledų, kuriais vienu metu gali mėgautis keli žmonės!

maždaug 10 gabalėlių

maždaug 1 valanda + 4 valandos šaldiklyje

Įvertinimas (2 vnt)

Sudedamosios dalys

Braškių uogienė
200 g braškių
100 g „Dansukker“ cukraus uogienėms
maždaug 8 purūs vafliai

Parfė
6 kiaušinių tryniai
60 g „Dansukker“ cukraus miltelių
3 g vanilinio cukraus
70 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
600 ml plaktos grietinėlės

Papuošimas
tamsusis arba pieninis šokoladas

Gaminimo eiga

Pradėkite nuo braškių uogienės gaminimo. Nuplaukite braškes, perrinkite jas ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. Sumaišykite jas su uogienėms skirtu cukrumi puode ir virkite 4–5 minutes. Nugriebkite putas ir supilkite į karštą, sterilų stiklainį. Uždenkite stiklainį dangteliu ir laikykite jį vėsioje vietoje.

Pasigaminkite purius vaflius pagal receptą arba nusipirkite paruoštų vaflių.

Po to paruoškite parfė. Dubenyje išplakite kiaušinių trynius, cukraus miltelius, vanilinį cukrų ir sirupą. Kitame dubenyje išplakite grietinėlę ir įmaišykite ją į kiaušinių trynių ir cukraus mišinį.

20x30 cm dydžio kepimo skardos pagrindą išklokite maistine plėvele arba naudokite reguliuojamą formą. Padenkite pagrindą vafliais ir užpilkite parfė. Šaukštu padarykite parfė bangas ir įdėkite kepimo skardą į šaldiklį maždaug 1 valandai.

Įpilkite braškių uogienės į konditerinį maišelį ir po truputį pilkite uogienę į visą parfė arba naudokite du šaukštus, kad pasiektumėte tą patį efektą. Įdėkite skardą atgal į šaldiklį dar 3 valandoms.

Šokoladą ištirpinkite vandens garuose ir leiskite jam šiek tiek atvėsti. Supilkite jį į konditerinį maišelį arba šaukštu užlašinkite ant parfė. Įdėkite į šaldiklį 30 minučių.

Likus 10 min. iki patiekimo, išimkite ledus iš šaldiklio.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis

Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis

Išsaugokite dalelę vasaros žiemai ir išsivirkite uogienės ir marmelado pagal mūsų nuostabius receptus. Naudojant „Dansukker“ cukrų uogienėms ir cukrų marmeladams ypatingai paprasta pagaminti naminę uogienę.

Uogienės ir sausainių ledai

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Sūrio pyragas su rabarbarais ir braškėmis

Vasaros uogos kepiniams

Kepkite su vasaros uogomis. Dalinamės mūsų kepinių su uogomis receptais.

Marinuotos daržovės ir vaisiai

Marinuotos daržovės ir vaisiai

Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos. Štai keletas marinuotų gėrybių receptų.

Slyvų pyragas

Slyvos

Slyvos puikiai tinka gaminant desertus ir marmeladus. Naminį slyvų marmeladą arba čatnį patiekite prie sūrio. Taip pat išbandykite mūsų nuostabų slyvų pyragą!

Vaisiai ir uogos butelyje

Vaisiai ir uogos butelyje

Išsivirti sultis yra daug paprasčiau, nei galvojote. Pasisemkite įkvėpimo iš mūsų nuostabių receptų.