Sudedamosios dalys
Irisiniai ledai
4 kiaušinių tryniai
50 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
70 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
200 ml pieno
150 ml plakamosios grietinėlės
140 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
Skandinaviškas vaisinis trupininis pyragas
50 g sviesto (kambario temperatūros)
25 g „Dansukker“ rudojo drėgnojo cukraus „Farinas“
20 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
45 g miltų
40 g avižinių dribsnių
Juodųjų serbentų šerbetas
400 g juodųjų serbentų (apie 200 g tyrės)
70 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
4 kiaušinių tryniai
50 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
200 ml pieno
150 ml plakamosios grietinėlės
140 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
Papuošimas
Pyrago trupinių
Uogų
Valgomų gėlių žiedų
Gaminimo eiga
Pradėkite nuo irisinių ledų. Dubenyje suplakite kiaušinių trynius, cukrų ir sirupą. Prikaistuvyje užvirinkite pieną, grietinėlę ir šviesųjį sirupą. Tada į prikaistuvį supilkite kiaušinių plakinį. Perkoškite per smulkų sietelį. Palikite atvėsti.
Mišinį išsukite ledų gamybos aparate arba dėkite į šaldytuvą ne mažiau kaip 3 valandoms (ir retkarčiais permaišykite).
Paruoškite trupininę tešlą. Orkaitę įkaitinkite iki 150 °C temperatūros. Sumaišykite visus produktus. Trupininę tešlą paskirstykite ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepkite vidurinėje orkaitės dalyje maždaug 20 minučių. Palikite atvėsti.
2/3 trupininės tešlos sukrėskite į pailgą kepimo indą (maždaug 1,5 l tūrio) ir įdėkite į šaldiklį 20 minučių. Išimkite irisinius ledus ir kaušeliu sudėkite ant trupininės tešlos. Pasistenkite, kad ledų kamuoliukai būtų paskirstyti tolygiai. Užšaldykite.
Paruoškite juodųjų serbentų šerbetą. Serbentus nuplaukite ir užvirkite su sirupu. Nukoškite per tankų sietelį, kad tyrė būtų skaidri. Padėkite į šalį.
Dubenyje išplakite kiaušinių trynius ir cukrų. Prikaistuvyje užvirinkite pieną, grietinėlę ir šviesųjį sirupą. Į karšto pieno mišinį įplakite kiaušinių plakinį. Supilkite juodųjų serbentų tyrę. Perkoškite per smulkų sietelį. Palikite atvėsti.
Mišinį išsukite ledų gamybos aparate arba dėkite į šaldytuvą ne mažiau kaip 3 valandoms (ir retkarčiais permaišykite). Šerbetą išimkite iš šaldytuvo ir kaušeliu sudėkite ant irisinių ledų. Pasistenkite, kad šerbeto kamuoliukai būtų paskirstyti tolygiai. Palaikykite šaldiklyje bent 2 valandas.
Ledų tortą išimkite iš formos ir padėkite ant patiekimo indo. Papuoškite likusiais trupiniais, vaisiais ir valgomaisiais gėlių žiedais.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.