Lengvai pagaminamas rabarbarų desertas

4–6 porcijos

Įvertinimas (21 vnt)

Sudedamosios dalys

750 g gabaliukais supjaustytų rabarbarų
150 ml „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“
75 ml saldžių migdolų
200 g varškės
1 valg. šaukšt. vanilinio cukraus
3 maži kiaušiniai
75 ml neriebios grietinės
sviesto arba margarino formai sutepti

Gaminimo eiga

Į sviestu arba margarinu išteptą kepimo formą sudėkite supjaustytus rabarbarus. Ant viršaus paberkite cukranendrių cukraus. Formą 5 minutėms įdėkite į orkaitę ir kepkite 200 °C temperatūroje. Susmulkinkite migdolus. Sumaišykite migdolus su varške, vaniliniu cukrumi, kiaušiniais ir grietinėle. Masę supilkite į kepimo formą. Įdėkite į orkaitę ir kepkite apie 30 minučių. Desertą pagardinkite lengvai plakta grietinėle arba vaniliniu užpilu.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Meduolinis šiltnamis

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdinis pyragas su apelsinais ir migdolais

Advento kepiniai

Kalėdinė nuotaika atsiranda jau pirmąją Advento dieną. Uždekite pirmąją žvakę, užvirkite kavos ir pavaišinkite savo svečius skaniai kvepiančiais kepiniais. Artėjant šventėms, paruoškite daugiau tešlos ir ją užšaldykite.

Citrinų ir imbiero uogienė

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Pasakų šokoladinis tortas

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Žiemos pasaka

Kalėdiniai gėrimai

Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.