Lengvai pagaminamas rabarbarų desertas

4–6 porcijos

Įvertinimas (26 vnt)

Įvertinkite receptą

Sudedamosios dalys

750 g gabaliukais supjaustytų rabarbarų
150 ml „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“
75 ml saldžių migdolų
200 g varškės
1 valg. šaukšt. vanilinio cukraus
3 maži kiaušiniai
75 ml neriebios grietinės
sviesto arba margarino formai sutepti

Gaminimo eiga

Į sviestu arba margarinu išteptą kepimo formą sudėkite supjaustytus rabarbarus. Ant viršaus paberkite cukranendrių cukraus. Formą 5 minutėms įdėkite į orkaitę ir kepkite 200 °C temperatūroje. Susmulkinkite migdolus. Sumaišykite migdolus su varške, vaniliniu cukrumi, kiaušiniais ir grietinėle. Masę supilkite į kepimo formą. Įdėkite į orkaitę ir kepkite apie 30 minučių. Desertą pagardinkite lengvai plakta grietinėle arba vaniliniu užpilu.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Šokoladinis pyragas su itališku morengu

Kepiniai

Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Semifredas su aviečių tyre ir pistacijomis

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Šventės

Šventės

Čia rasite naminių klasikinių įvairioms metų šventėms tinkamų patiekalų receptų. 

Produktų asortimentas

Produktų asortimentas

Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba

Tvarus auginimas ir gamyba

Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.