Sudedamosios dalys
750 g gabaliukais supjaustytų rabarbarų
150 ml „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“
75 ml saldžių migdolų
200 g varškės
1 valg. šaukšt. vanilinio cukraus
3 maži kiaušiniai
75 ml neriebios grietinės
sviesto arba margarino formai sutepti
Gaminimo eiga
Į sviestu arba margarinu išteptą kepimo formą sudėkite supjaustytus rabarbarus. Ant viršaus paberkite cukranendrių cukraus. Formą 5 minutėms įdėkite į orkaitę ir kepkite 200 °C temperatūroje. Susmulkinkite migdolus. Sumaišykite migdolus su varške, vaniliniu cukrumi, kiaušiniais ir grietinėle. Masę supilkite į kepimo formą. Įdėkite į orkaitę ir kepkite apie 30 minučių. Desertą pagardinkite lengvai plakta grietinėle arba vaniliniu užpilu.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.