Sudedamosios dalys
2 kiaušinių
175 g „Dansukker“ cukranendrių cukraus
20 g vanilinio cukraus
150 g miltų
50 g smulkintų migdolų
100–150 g uogų, pvz., šilauogių, aviečių, agrastų ar vyšnių
50–75 g šalto sviesto arba margarino
30 g perlinio cukraus
Gaminimo eiga
Plakite kiaušinius ir cukranendrių cukrų, kol pasidarys šviesi ir puri masė. Suberkite miltus ir smulkintus migdolus. Mišinį supilkite į riebalais ir miltais padengtą apvalią formą (apie 24 cm skersmens). Ant pyrago užberkite uogas. Sutarkuokite sviestą (margariną) virš pyrago ir apibarstykite perliniu cukrumi. Kepkite ant vidurinės orkaitės lentynėlės 175 °C temperatūroje apie 20 minučių. Kad pyragas būtų gardesnis, galite patiekti su trupučiu plaktos grietinėlės arba vanilinių ledų.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.