Sudedamosios dalys
Tešla
300 ml kvietinių miltų
1 valgomasis šaukštas „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
0,5 arbatinio šaukštelio druskos
600 ml pieno
3 kiaušiniai
sviesto arba margarino kepimui
Įdaras ir papuošimas
apytiksliai 500 g uogų, pasirinktos uogienės
maždaug 300 ml plaktos grietinėlės
cukraus miltelių
Gaminimo eiga
Sausuosius produktus sumaišykite dubenyje. Supilkite pusę pieno ir maišykite, kol masė bus vientisa. Įmuškite kiaušinius, supilkite likusį pieną ir gerai išplakite. Pakaitinkite lietiniams kepti skirtą arba įprastą keptuvę. Įdėkite gabalėlį sviesto arba margarino. Įpilkite tešlos ir kepkite. Papuošimui atrinkite gražiausias uogas. Lietinius pertepkite uogiene, uogomis ir plakta grietinėle. Papuoškite uogomis ir pabarstykite cukraus milteliais.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.