Mamos Mazarino pyragas

Įvertinimas (0 vnt)

Įvertinkite receptą

Sudedamosios dalys

200 g sviesto
2 kiaušiniai
250 g „Dansukker“ cukraus miltelių
50 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
240 g kvietinių miltų
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
150 ml pieno
0,5 arbatinio šaukštelio migdolų ekstrakto
50 g migdolų pastos

Gaminimo eiga

Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C. Išklokite skardą kepimo popieriumi. Ištirpinkite sviestą. Dubenyje sumaišykite kiaušinius ir cukrų – tam naudokite samtį, o ne elektrinį plaktuvą. Tada supilkite sirupą. Kitame dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir palikite. Į ištirpintą sviestą supilkite pieną, migdolų ekstraktą ir pastą. Tada supilkite kiaušinių ir miltų mišinius. Nesijaudinkite, jei pastebėsite gumuliukų – jie pradings kepant. Pilkite paruoštą mišinį į skardą ir kepkite ant apatinės orkaitės lentynėlės apie 15–20 minučių. Iškepę leiskite atvėsti ir apibarstykite cukraus milteliais .Taip pat galite aplieti glajumi ar tirpintu šokoladu.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Šokoladinis pyragas su itališku morengu

Kepiniai

Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Semifredas su aviečių tyre ir pistacijomis

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Šventės

Šventės

Čia rasite naminių klasikinių įvairioms metų šventėms tinkamų patiekalų receptų. 

Produktų asortimentas

Produktų asortimentas

Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba

Tvarus auginimas ir gamyba

Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.