Sudedamosios dalys
400 g šaldytų žaliųjų šparagų
1 nuluptas raudonasis svogūnas
50 g smulkintų petražolių
Marinatas
3 valg. šaukšt. aliejaus
2 valg. šaukšt. baltojo balzaminio acto
1 trinta ar susmulkinta česnako skiltelė
1 arbat. šaukšt. „Dansukker“ cukraus „Farinas“
1 ml druskos
2–3 žiupsneliai stambiai maltų juodųjų pipirų
Gaminimo eiga
Įdėkite šparagus į verdantį truputį pasūdytą vandenį. Išpilkite vandenį ir įdėkite šparagus į lėkštę. Apibarstykite šparagus svogūnais ir petražolėmis.
Sumaišykite marinato visas sudedamąsias dalis. Apipilkite šparagus marinatu. Patiekite su skania duona ir rūkyta žuvimi ar kumpiu.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.