Sudedamosios dalys
4 sūdytos silkės
1 poras, supjaustytas griežinėliais
50 g krapų
Marinatui
3 citrinų sulčių
100 ml vandens
150 g „Dansukker” cukraus
1 lauro lapelio
5 ml maltų baltųjų pipirų
5 ml grūstų kvapniųjų pipirų
3 česnako skiltelių
Gaminimo eiga
Silkių filė gerai nuplaukite, supjaustykite gabaliukais ir sudėkite į stiklainį kartu su porais ir krapais. Marinatui skirtus produktus sudėkite į prikaistuvį ir užkaitinkite iki virimo. Kai marinatas atvės, supilkite jį į stiklainį ant silkių. Prieš tiekdami, mažiausiai 24 val. palaikykite šaldytuve.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.