Sudedamosios dalys
Aviečių uogienė
200 g aviečių
100 g „Dansukker“ cukraus uogienėms
Trapus pyragaitis
150 g sviesto (kambario temperatūros)
90 g „Dansukker“ cukraus miltelių
180 g miltų
1 kiaušinio trynys
Migdolų įdaras
260 g maltų migdolų
140 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
110 g sviesto (kambario temperatūros)
3 kiaušiniai
3–4 kartieji migdolai
Glajus
360 g „Dansukker“ cukraus miltelių
maždaug 2–3 valgomieji šaukštai vandens
keli lašai sirupo iš aviečių uogienės
Gaminimo eiga
Pradėkite nuo aviečių uogienės gaminimo. Nuplaukite ir perrinkite avietes. Sumaišykite jas su uogienėms skirtu cukrumi puode ir virkite 4–5 minutes. Nugriebkite putas ir supilkite į karštą, sterilų stiklainį. Uždenkite stiklainį dangteliu ir laikykite jį vėsioje vietoje.
Pagaminkite trapų pyragaitį. Visus ingredientus greitai sumaišykite virtuviniu kombainu arba rankomis. Tešlą maždaug 30 min. palaikykite šaldytuve.
Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C temperatūros ir paruoškite įdarą. Sumaišykite maltus migdolus, cukrų ir sviestą. Dabar po vieną įmuškite kiaušinius ir išplakite iki vientisos masės. Sutarkuokite karčiuosius migdolus.
Padalykite tešlą į 20 gabalėlių, kurių kiekvienas sveria apie 20 g. Gabalėlius įspauskite į aliuminio folijos arba plienines mazarino formas ir pagrindą padenkite maždaug 1 šaukšteliu uogienės ir maždaug 1 šaukštu įdaro. Sudėkite formas ant kepimo skardos.
Kepkite vidurinėje orkaitės dalyje maždaug 17–20 minučių. Palaukite, kol atvės. Apverskite mazarinus ant kepimo popieriaus ir uždėkite ant jų skardą, kad jie būtų plokšti.
Paruoškite glajų. Sumaišykite cukraus miltelius, vandenį ir šiek tiek aviečių uogienės sulčių. Visiškai atvėsusius mazarinus aptepkite glajumi.
Patarimas!
Lengvas cukranendrių šviesusis sirupas suteikia mazarinams sodresnį skonį su karamelės prieskoniu.
Patarimas!
Galite patys pasigaminti smulkintų migdolų. Migdolus nuplikykite ir nulupkite. Sutrinkite juos trintuvu arba sumalkite riešutų malūnėliu.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.