Sudedamosios dalys
50 g margarino
2 1/2 valgomojo šaukšto pieno
1 kiaušinis
75 ml „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“ arba „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
125 ml kvietinių miltų
1/2 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
2 arbatiniai šaukšteliai bulvių krakmolo
1/2 arbatinio šaukštelio vanilinio cukraus
Reikės mažos kepimo formos
Paskaninimui
1/2 valgomojo šaukšto kakavos
arba
50 ml smulkinto šokolado
arba
tarkuotos 1/4 citrinos žievelės
arba
50 ml šviežių ar šaldytų uogų
arba
50 ml razinų
Papuošimui
„Dansukker“ smulkaus cukraus
arba iš 100 ml „Dansukker“ cukraus miltelių ir poros lašelių vandens sumaišyta glazūra
arba „Dansukker“ perlinio cukraus
arba migdolų ir riešutų
Gaminimo eiga
Ištirpinkite margariną ir supilkite pieną. Pašildykite, bet neužvirinkite. Išplakite kiaušinį su cukrumi. Sumaišykite kvietinius miltus su kepimo milteliais, krakmolu ir vaniliniu cukrumi. Miltų mišinį pakaitomis su pieno mišiniu supilkite į kiaušinio plakinį. Per naktį palikite tešlą šaldytuve, tada keksiukai labai gražiai iškils. Supilkite į popierines formeles ant skardos. Kepkite iki 225 °C įkaitintoje orkaitėje maždaug 5 minutes.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.